Recepten

HARTIG 

Soep
Aspergesoep met aspergerolletjes * in opdracht van Solo Open Kitchen
Brandnetelsoep * The Plant Pharmacy - Lisette Kreischer (Uitgeverij Kosmos)
Herfstminestrone met pancetta en linzen * in opdracht van Dille & Kamille
Komkommer-appelsoepje * Goedele Leysen - Mood Food (Uitgeverij Manteau)
Laksa
Lente minestrone met streaky bacon * in opdracht van Solo Open Kitchen
Pompoensoep met peer
Pompoen-knolselderijsoep met appel * uit mijn Grote Appelboek
Pastinaaksoep met vijfkruidenpoeder * in opdracht van Dille & Kamille
Pastinaaksoep met geroosterde hazelnoten en hazelnootolie * in opdracht van Nest
Pastinaak-venkelsoep met streaky bacon * in opdracht van Solo Open Kitchen
Preisoep met postelein en pesto van daslook
Preisoep met krab, aardappeltonnetjes en gefrituurde preireepjes * in opdracht van Nest 
Soep van geroosterde groenten met ras el hanout * in opdracht van Dille & Kamille
Soepje met buikspek en geroosterde bloemkool - Carcasse - Hendrik Dierendonck (Uitgeverij Kannibaal)
Tomatenroomsoep * in opdracht van Solo Open Kitchen
Venkelpastinaak soep met peer en 5 spices * in opdracht van Actief Wonen
Vissoep * in opdracht van Dille & Kamille
Witlofsoep met geuze 
Wortel -pastinaaksoep * uit mijn boek Brunch
Wortel -sinaasappelsoep met koriander * in opdracht van Actief Wonen
Wortelsoep met gerookte eendenborst en pistachenootjes * in opdracht van Nest

Hapjes
Bladerdeeghapje met peer en Brugse Blomme * in opdracht van Solo Open Kitchen
Blini's met gravlax * Het Franse kookatelier (Uitgeverij Spectrum)
Crackers met hazelnootmeel
Crackers met gemarineerde haring en appelcocktail * uit mijn Grote Appelboek
Dimsum met kip * in opdracht van VTM Koken
Dimsum met zoete aardappel  * in opdracht van Dille & Kamille
Everzwijn met knolselderpuree, whiskysaus en compote en chutney van appel * in opdracht van Dille & Kamille
Frittata met warmoes * in opdracht van Dille & Kamille
Frittata met geroosterde groenten en prosciutto * in opdracht van Solo Open Kitchen
Galette met witloof, gekarameliseerde rode ui en abdijkaas * in opdracht van Dille & Kamille
Geitenkaasballetjes met veenbessen en nootjes * in opdracht van Dille & Kamille
Gekneusde radijsjes met chili-olie * recept Fuchsia Dunlop
Gemarineerde haring met mandarijn * in opdracht van Dille & Kamille
Gemarineerde noordzeevis met Forest Dry Gin * in opdracht van Dille & Kamille
Gravlax met sloe gin * in opdracht van Dille & Kamille
Groentenchips met za'atar * in opdracht van Dille & Kamille
Guacamole met bosui * in opdracht van Dille & Kamille
Hartige soesjes met zalm en dilledressing * in opdracht van Dille & Kamille
Hartige scones met geitenkaas
Hoisin kip * in opdracht van Dille & Kamille
Huisgemaakte crackers * in opdracht van Dille & Kamille
Kippensoep met gevulde inktvis van Tête Pressée met dank aan Label Rouge
Kippenvleugel persillé van Tête Pressée met dank aan Label Rouge
Kroketjes van eendenconfit met veenbessencompote * in opdracht van Nest 
Kroketjes van linzen met spelt en pecorino * in opdracht van Solo Open Kitchen 
Lardo met spitskool en sesam * Carcasse - Hendrik Dierendonck (Uitgeverij Kannibaal) 
Lenterolletjes met gemarineerde prei, wortel en noordzeegarnalen * in opdracht van Nest 
Loempia met witloof, taugé en gemarineerde kipreepjes * in opdracht van Solo Open Kitchen
Meloen komkommer gazpacho * in opdracht van Solo Open Kitchen 
Makreelpate * in opdracht van Actief Wonen
Oosterse gehaktballetjes * in opdracht van Dille & Kamille
Peperkoek met makreelwitloof * in opdracht van Actief Wonen
Peperkoek met pens en calvadoscompote * uit mijn Grote Appelboek
Pissaladière * in opdracht van Dille & Kamille
Pommes Moscovite met Royal Belgian Caviar 
Quiche met tijmkorstdeeg, pompoen, gekarameliseerde ui en geitenkaas * in opdracht van Dille & Kamille
Quiche met chioggia biet, camembert en serranoham * in opdracht van Dille & Kamille
Quinoa-groentenkoekjes * Iedereen eet mee - Alexia Stevens (WPG Uitgevers)
Risotto van krab met appel * uit mijn Grote Appelboek
Rode biet dip * in opdracht van Dille & Kamille
Rosti van pastinaak en aardappel met sinaasappel-mierikswortelmayonaise en sprotjes * in opdracht van Nest
Sushi met gerookte zalm en avocado * in opdracht van Solo Open Kitchen
Taartjes met wilde champignons en oude abdijkaas * in opdracht van Dille & Kamille
Taartjes van filodeeg met spinazie en geitenkaas * in opdracht van Solo Open Kitchen
Tartaar van zalm gemarineerd in vodka * in opdracht van Dille & Kamille
Terrine van zalmforel, gerookte zalm en prei * in opdracht van Dille & Kamille
Terrine van wild * Gill Meller - Time (Good Cook Uitgeverij)
Tortilla met witloof, chorizo en groene olijven * in opdracht van Solo Open Kitchen
Tortilla met chorizo en groene asperges * in opdracht van Solo Open Kitchen
Vegetarische dimsum * in opdracht van Dille & Kamille
Vegetarische lenterolletjes met pindasaus en zoete chilisaus * in opdracht van Dille & Kamille
Witte pens met fregola, tijm en crème van dragon* Carcasse - Hendrik Dierendonck (Uitgeverij Kannibaal)
Zoete aardappel hummus


Brood - hartige cake
Artisanaal brood met eiersalade met verse tuinkruiden * in opdracht van Dille & Kamille
Aspergetaart * in opdracht van Solo Open Kitchen
Boterham met korenaarasperges en burrata
Broodjes met maanzaad en komijn * in opdracht van Dille & Kamille
Briochebrood * in opdracht van Dille & Kamille
Calzone * in opdracht van Solo Open Kitchen
Hartige muffins * in opdracht van Solo Open Kitchen 
Hartige cakejes met zalm en asperges * in opdracht van Dille & Kamille
Hartige Meditterane cake * in opdracht van Solo Open Kitchen
Hartige scones met geitenkaas
Hartige scones met avocado  * in opdracht van Solo Open Kitchen
Hartige soesjes met zalm en dilledressing * in opdracht van Dille & Kamille
Hartige wafels met boerenkool, spek en gepocheerd ei * Elke dag Marta - Lekker eten waar iedereen gek op is - Marta Majewska (Uitgeverij M-Books)
Komijn-maanzaad broodjes * in opdracht van Dille & Kamille
Muesli brood * in opdracht van Dille & Kamille
Paasbrunch *  in opdracht van Solo Open Kitchen
Pizza met groene asperges, dragonpesto, appel en geitenkaas
Pizza met wilde kruiden * The Plant Pharmacy - Lisette Kreischer (Uitgeverij Kosmos)
Preibrood met pittige kazen en hartige confituren * in opdracht van Nest
Quiche met radijsjes en boterrapen * in opdracht van Solo Open Kitchen
Quiche met witloof, gekaramelliseerde ui en abdijkaas * in opdracht van Solo Open Kitchen
Quiche met tijmkorstdeeg, pompoen, gekarameliseerde ui en geitenkaas * in opdracht van Dille & Kamille
Quiche met chioggia biet, camembert en serranoham * in opdracht van Dille & Kamille
Quiche met geitenkaas, venkel en jonge worteltjes * in opdracht van Solo Open Kitchen
Sodabrood met zwarte bessen, geitenkaas, hazelnoot en rozemarijn * Gill Meller - Time (Good Cook Uitgeverij)
Speltbroodjes met veenbessen en pistachenoten * in opdracht van Actief Wonen
Venkelbrood * in opdracht van Dorien Knockaert voor Standaard Magazine
Wortelbrioche met pecorinoschaafsel en vijgenchutney * in opdracht van Nest 
Worteltaartjes met linzen slaatje * in opdracht van Solo Open Kitchen




Condiments
Appelconfituur met kaneel en basilicum * uit mijn Grote Appelboek
Appelvenkelchutney * in opdracht van Actief Wonen
Appelrozijncompote
Bloemenboter en bloemensiroop * Estée kookt * Estée Strooker (Uitgeverij Spectrum)
Chutneys * uit mijn boek Ingemaakt
Dille-mosterdmayonaise 
Dip van zure room met ahornsiroop * in opdracht van Dille & Kamille
Gele bietjes in curryzuur * Koken met vuur - Niklas Ekstadt (Uitgeverij Spectrum)
Ingemaakte vruchten, groenten en bloemen * Koken met vuur - Niklas Ekstadt (Uitgeverij Spectrum)
kruidenboter * in opdracht van Dille & Kamille
kruidenazijn * in opdracht van Dille & Kamille
Kruidenolie - en azijn * in opdracht van Dille & Kamille
Perenchutney met rozijnen en gember * uit mijn boek Ingemaakt
pickles van rabarber, bloemkool, raap en venkel * in opdracht van Dille & Kamille
piccallily * uit mijn boek Ingemaakt
Pittige kaas * Koken met vuur - Niklas Ekstadt (Uitgeverij Spectrum)
Radijsjes met chilioliesaus 
Veenbessenketchup * uit mijn boek Ingemaakt
Witloofconfituur met witte port en rozemarijn * uit mijn boek Ingemaakt


Vis - schaal-schelpdieren
Calamares met pikante tomatensaus en chorizo * in opdracht van Solo Open Kitchen
Forel met jonge prei en hazelnoten * in opdracht van Solo Open Kitchen
Gebakken vis met citroen en verse kruiden * Fresh. Eet, leef, geniet. - Amber Rose (Karakter Uitgeverij)
Gegrilde gamba met dressing van Griekse yoghurt * in opdracht van Dille & Kamille
Gegrilde zalm met broccoli en koriander-cashewcrème * Goedele Leyssen - Mood Food (Uitgeverij Manteau)
Gemarineerde koolvis met worteldip * in opdracht van Nest
Gevulde sardines met spinazie, pijnboompitten en rozijnen * Sicilië, heerlijke gerechten van een Italiaans eiland - Giancarlo & Katie Caldesi (Good Cook Uitgeverij)
Goudbrasem met zelfgemaakte rode currypasta * in opdracht van Solo Open Kitchen
Groene curry met asperges en hondshaai * in opdracht van Solo Open Kitchen
Kreeft, gebakken in een gietijzeren pan met saffraanmayonaise * Koken met vuur - Niklas Ekstadt (Uitgeverij Spectrum)
Mosselen met Chimay tripel en dragon * in opdracht van Solo Open Kitchen
Scampisalade met pompelmoes * in opdracht van Solo Open Kitchen
Scampi diabolique met orzo * in opdracht van Solo Open Kitchen
Scampi met salsa van kerstomaten * in opdracht van Solo Open Kitchen
Spiesjes met garnalen, watermeloen en halloumi * in opdracht van Dille & Kamille
Sushi * Japaneasy - Tim Anderson (Uitgeverij Spectrum)
Vis met spinazie en curry * Nog eenvoudiger met Pascale Naessens (Lannoo Uitgeverij)
Visburger met erwtenpuree, tartaarsaus en gegrilde nectarine * in opdracht van Dille & Kamille
Viscurry met tamarinde en zoete aardappel * in opdracht van Dille & Kamille
Viskoekjes met rodekool en bloedsinaasappel * in opdracht van Dille & Kamille
Zalm met groenten  * Nog eenvoudiger met Pascale Naessens (Lannoo Uitgeverij)
Zalm met witlof-pompelmoessalade * in opdracht van Solo Open Kitchen
Zalm-citroenspiesjes * in opdracht van Dille & Kamille
Zeebaars op de BBQ met lamsoortjes  * in opdracht van Dille & Kamille
Zeebaars met een munt-citroendressing * Sicilië, heerlijke gerechten van een Italiaans eiland - Giancarlo & Katie Caldesi (Good Cook Uitgeverij)
Zeeduivel met zoete aardappel, asperges en witte wijnsaus * in opdracht van Solo Open Kitchen
Zeewolf en papilotte met venkel en lamsoor * in opdracht van Solo Open Kitchen


Vlees
Broodje pulled goat met gemarineerde komkommer en kerriemayonaise *  Estée kookt * Estée Strooker (Uitgeverij Spectrum)
Caesar salade met Mechelse koekoek * in opdracht van Solo Open Kitchen
Cote de boeuf met bearnaisesaus * Het Franse Kookatelier (Uitgeverij Spectrum)
Everzwijn met knolselderpuree en whiskysaus * in opdracht van Actief Wonen
Everzwijnfilet teriyaki met udon noedels en shiitake * in opdracht van Solo Open Kitchen
Fazantfilet brabanconne met witloof en rosti * in opdracht van Solo Open Kitchen
Gegrilde kalkoenfilet en rode uit met tarwesalade * in opdracht van Solo Open Kitchen
Gehaktbrood met stoemp van boerenkool * in opdracht van Dille & Kamille
Gehaktballetjes met veenbessen en oesterzwammen * in opdracht van Solo Open Kitchen
Gehaktmuffins met rode paprika en zongedroogde tomaat * in opdracht van Solo Open Kitchen
Gemarineerde varkenskotelet met ui en nootjes * in opdracht van Solo Open Kitchen
Geitenbout met kamille, broccoli, tuinbonen en knoflook * Estée kookt * Estée Strooker (Uitgeverij Spectrum)
Gelakt piepkuiken met geroosterde groenten * in opdracht van Nest
Gemarineerd varkenskroontje met patatas bravas * in opdracht van Solo Open Kitchen
Gemarineerde Tbone steak * in opdracht van Dille & Kamille
Gemarineerde steak met krieltjes * in opdracht  van Solo Open Kitchen
Gerookte kipburgers met BBQ saus * in opdracht van Solo Open Kitchen
Gevulde kipfiletrolletjes met Iberisch spek * in opdracht van Solo Open Kitchen
Gewokte runderlapjes met witloof, gember en chili * in opdracht van Solo Open Kitchen
Gewokte noedels met rundvlees en sluimererwten  * in opdracht van Solo Open Kitchen
Gourmet * in opdracht van Solo Open Kitchen
Haute dog met venkelworstjes * in opdracht van Solo Open Kitchen
Hamburger met Guiness * in opdracht van Solo Open Kitchen
Hammetje met jus van vergeten groenten en rode wijn  * in opdracht van Dille & Kamille
Hinde medaillons met mosterdsaus en aardpeer * in opdracht van Solo Open Kitchen
Houtduif met Hasselback aardappelen en witloof-notenslaatje * in opdracht van Solo Open Kitchen
In cider gesmoord varkensvlees met dille, bieten en puy-linzen * Fresh. Leef, eet, geniet. - Amber Rose (Karakter Uitgeverij)
Kalfsrolletjes met Breydelspek, Grimbergenkaas en gepofte aardappel * in opdracht van Solo Open Kitchen
Kip met gebakken aardappeltjes en appelmoes met steranijs * in opdracht van Solo Open Kitchen
Kip in klei met tzatziki en naanbroodjes * Smokey Goodness 3 - Jord Althuizen (Kosmos Uitgeverij)
Kip Tandoori * in opdracht van Solo Open Kitchen
Kipreepjes in prosciutto met tijm en rozemarijn * in opdracht van Actief Wonen
Köttbullar met aardappelpartjes * in opdracht van Solo Open Kitchen
Lams Rogan Josh * in opdracht van Solo Open Kitchen
Lamskroontje met kruidenkorst, geroosterde aardappelen en muntsaus en gewokte groenten * in opdracht van Dille & Kamille
Lamskroon met saffraankrieltjes en geglaceerde wortelen met mosterdroomsaus * in opdracht van Nest 
Lamsrollade met abrikozen en dadels * in opdracht van Dille & Kamille
Lamsspiesjes met mango-munt salsa * in opdracht van Solo Open Kitchen
Marokkaanse gehaktballetjes  * in opdracht van Solo Open Kitchen
Mechelse koekoek met champignonsaus op basis van Gouden Carolus* in opdracht van Solo Open Kitchen
Oosterse spiesjes met biefstuk en bosui * in opdracht van Dille & Kamille
Ovenschotel met aardappelen, venkel, chorizo en raapjes * in opdracht van Solo Open Kitchen
Ovenschotel met lamsgehakt en zoete aardappel * in opdracht van Solo Open Kitchen
Risotto met kip en groene asperges * in opdracht van Solo Open Kitchen
Rundsspiesjes met zoete aardappelfrietjes en posteleinsalade * in opdracht van Solo Open Kitchen
Saltimbocca met salami en Taleggio met tagliatelle boscaoli * in opdracht van Solo Open Kitchen
Spiesjes van fazant met bloedworst en appelrozijncompote * in opdracht van Solo Open Kitchen
Steak met pommes pont neuf * in opdracht van Solo Open Kitchen
Stoofpot van eendenbout
Stoofpotje van everzwijn met pastinaakpuree * in opdracht van Solo Open Kitchen
Stoofpot van konijn met cider en appeltjes en knolselderpuree * in opdracht van Dille & Kamille
Stoofpotje van buikspek, spekblokjes en paddenstoelen met room, cider en peterselie * Gill Meller - Time (Good Cook Uitgeverij)
Teriyaki van everzwijn met shiitake en noedels * in opdracht van Solo Open Kitchen
Varkenskotelet met gembersaus en zoete aardappelpuree * in opdracht van Solo Open Kitchen
Varkenskroontje met Tierenteyn mosterd en in honing geglaceerde seizoensgroenten * in opdracht van Solo Open Kitchen
Vol au vent van kalkoen met wildballetjes, kastanjes, bospaddenstoelen en huisgemaakte kroketten * in opdracht van Solo Open Kitchen
Waterzooi van kalkoen met spruitjes en witloof * in opdracht van Solo Open Kitchen 
Winterse ovenschotel met artisanale worsten * in opdracht van Dille & Kamille
Worst met appel en rode ui * uit mijn Grote Appelboek
Yakisoba-Yakiudon * Japaneasy - Tim Anderson (Uitgeverij Spectrum)

Bijgerechten - salades - pasta - rijst
Aubergine met zoet misoglazuur * Japaneasy - Tim Anderson (Uitgeverij Spectrum)
Bloemkoolsteak met burrata * in opdracht van Solo Open Kitchen
Citrus-venkel salade * Het Franse Kookatelier (Uitgeverij Spectrum)
Chorizo met wortelen en zoete pepers * in opdracht van Solo Open Kitchen
Couscous slaatje met chorizo * in opdracht van Solo Open Kitchen
Erwtjes met spek en munt * in opdracht van Dille & Kamille
Falafel en bietjes met tahinidresssing * in opdracht van Solo Open Kitchen
Gebakken rijst met olijven * Goedele Leysen - Mood Food (Uitgeverij Manteau)
Geglaceerde wortelen met komijn - en venkelzaad * in opdracht van Dille & Kamille
Geplette courgettes * Ottolenghi - Simpel (Fontaine Uitgevers)
Gepofte kamut met geroosterde prei, crème van aardpeer, cantharellen en jus van salie * in opdracht van Nest 
Geroosterde bloemkool Cape Malay * Smokey Goodness 3 - Jord Althuizen (Kosmos Uitgeverij)
Geroosterde knolselder met korianderzaadolie *Ottolenghi - Simpel (Fontaine Uitgevers)
Halloumi met quinoa * in opdracht van Solo Open Kitchen
Halloumi met orzo * in opdracht van Solo Open Kitchen
Hasselback aardappelen * in opdracht van Dille & Kamille
Griekse salade in een omelet * Elke dag Marta - Lekker eten waar iedereen gek op is - Marta Majewska (Uitgeverij M-Books)
Groentenslaatje met Oosterse dressing* in opdracht van Dille & Kamille
Hasselback aardappelen * in opdracht van Dille & Kamille
"Kluski Lane" met snelle tomatensaus * Elke dag Marta - Lekker eten waar iedereen gek op is - Marta Majewska (Uitgeverij M-Books)
Kroketjes van sojapaprikaburger met zoete aardappel-pompoencrème en sojasesamdressing * The Bio Veggie Company
Lasagne met geroosterde butternut * in opdracht van Solo Open Kitchen
Lasagne met pompoen en paddenstoelen  * in opdracht van Solo Open Kitchen
Luikse salade* in opdracht van Dille & Kamille
Marokkaanse wortelsalade
Omeletcupjes * in opdracht van Solo Open Kitchen
Pad Thai * in opdracht van Solo Open Kitchen
Paddenstoelen met soja-knoflookboter * Japaneasy - Tim Anderson (Uitgeverij Spectrum)
Panzanella met zuurdesembrood en buffelmozarella * in opdracht van Solo Open Kitchen
Pasta met ansjovis, andijvie en salie * in opdracht van Solo Open Kitchen
Pastasalade met meloen en gremolata * in opdracht van Solo Open Kitchen
Pastasalade met gerookte makreel en snijbonen * in opdracht van Solo Open Kitchen
Pommes duchesse * in opdracht van Dille & Kamille
Portobello met spinazieburger, boerenkool en spinaziecrème * The Bio Veggie Company
Ravioli met salie-botersaus * in opdracht van Solo Open Kitchen
Risotto met gerookte pastinaak, Bleu des Moines en spinazie-olie * in opdracht van Nest 
Risotto met pompoen en peterseliemascarpone * in opdracht van Solo Open Kitchen 
Risotto met Tripel Chimay 
Risotto van gort met rode wijn, venkel en koolrabi
Roze couscous * in opdracht van Actief Wonen
Salade van geroosterde peer met amandelen en dragon * in opdracht van Solo Open Kitchen
Salade van Camarguerijst met linzen, kerstomaatjes, venkel en platte peterselie * in opdracht van Dille & Kamille
Salade van perzik en frambozen met vijfkruidenpoeder * Ottolgenhi - Simpel (Fontaine Uitgevers)
Spaghetti carbonara * in opdracht van Solo Open Kitchen
Spaghetti met mozarella gehaktballetjes * in opdracht van Solo Open Kitchen
Speltrisotto met champignonburger, knolselder en girolles met truffelschuim * The Bio Veggie Company
Spruitjes met hazelnoten en veenbessen * in opdracht van Dille & Kamille
Tartiflette * in opdracht van Solo Open Kitchen
Tomatensalade met citroentijm





ZOET 

Abrikozen muffins met witte chocolade
Appelconfituur met kaneel en basilicum
Appelstrüdel in een glaasje (met dank aan Marlène appels)
Appelbrownie met Tony's Chocolonelye * uit mijn Grote Appelboek
Bavarois van mandarijntjes * in opdracht van Solo Open Kitchen
Chocolade-meringuetaart  * Donna Hay - Modern Baking (Uitgeverij Spectrum)
Chocolademoussetaart * Bake Off Vlaanderen (Standaard Uitgeverij)
Chocolade-hazelnotentaart * Het Franse Kookatelier (Uitgeverij Spectrum)
Chocoladetruffels * Het Franse Kookatelier (Uitgeverij Spectrum)
Citroentaart met meringue * in opdracht van Dille & Kamille
Crumble van rabarber en peer * in opdracht van Dille & Kamille
Flensjes Mikado * in opdracht van Solo Open Kitchen
Frambozen-yoghurt tulband met ahornglazuur * Greg & Lucy Malouf - Suqar (Uitgeverij Good Cook)
Gemarmerde mokka-ijsjes * Donna Hay - Modern Baking (Uitgeverij Spectrum)
Gevulde speculaas met marsepein * in opdracht van Dille & Kamille
Granité van meloen met kruidnagel * in opdracht van Dille & Kamille
Granité van rabarber met steranijs * in opdracht van Dille & Kamille
Kaastaart met blauwe bessen * in opdracht van Solo Open Kitchen
Karnemelkpancakes met gestoofde peertjes * in opdracht van Dille & Kamille
Lussekatter 
macarons * in opdracht van Dille & Kamille
Muffins met peer en blauwe bessen
Muffins met appel, pecannoten en rozemarijn * uit mijn Grote Appelboek
Oliebollen met bruinesuikersiroop uit Okinawa * Japaneasy - Tim Anderson (Uitgeverij Spectrum)
Pannacotta met rabarbercompote en kletskoppen * in opdracht van Solo Open Kitchen
Pasteis de nata * in opdracht van Dille & Kamille
Pastinaak-mascarpone ijs met peertjes en hazelnootcrumble
Perzik cake
Pistache-vlierbloesem-limoencake * Fresh. Leef, eet, geniet - Amber Rose (Karakter Uitgeverij)
Pompoenpannenkoeken
Portugese custard taartjes met chai * Donna Hay - Modern Baking (Uitgeverij Spectrum)
Pruimensoufflés met kardemom en sinaasappel * Greg & Lucy Malouf - Suqar (Uitgeverij Good Cook)
Rabarberperzikconfituur met steranijs en rozenbottelthee * in opdracht van Dille & Kamille
Rabarbertaart met pistachenoten en rozenwater * in opdracht van Dille & Kamille
Rijstpap met kamillecitrusthee en mandarijncompote * in opdracht van Dille & Kamille
San Lucia broodjes * uit mijn boek Brunch
Scones * uit mijn boek Brunch
Spicy chocolademousse * in opdracht van Solo Open Kitchen
Stoofpeertjes met steranijs * in opdracht van Dille & Kamille
Tiramisu met framboosjes en munt  * in opdracht van Dille & Kamille
Tartelettes* in opdracht van Dille & Kamille
Tartelettes met fruit * in opdracht van Solo Open Kitchen
Tulbandcake met maanzaad * in opdracht van Dille & Kamille
Vlaai * uit mijn boek Brunch
Wafeltje met hangop en sinaasappel * in opdracht van Solo Open Kitchen
Wentelteefjes van rozijnenbrood met bramenconfituur * in opdracht van Dille & Kamille
Witte chocolademousse met kardemom * in opdracht van Dille & Kamille
Wortel-rum truffels met gekonfijte gember * in opdracht van Nest 
Zoete couscous met frambozencompote en peer * in opdracht van Dille & Kamille


DRANK

Bramencocktail met prosecco * in opdracht van Dille & Kamille
Dark & Stormy
Deathstalker (rum en tequila) 
Easy peasy Ice tea * in opdracht van Dille & Kamille
Negroni cocktail
Peach BBQ mocktail
Punch met gin en komkommer
Rabarbersiroop voor mocktail/cocktail Seabreeze cocktail * in opdracht van Dille & Kamille
Smoked Sour
Vermouth
Warme appelcider met kaneel * uit mijn Grote Apelboek
Watermeloendrankje 
Whisky-appelsap-rozemarijn * in opdracht van Actief Wonen
Xanadu



Populaire posts