OP HET CULINAIRE TOPMENU IN 2019: FOURCHETTE

Voor in je spiksplinternieuwe 2019 agenda: kruis alvast maar 15/16/17 maart aan met een extra ster.
Tijdens deze derde editie van de driedaagse culinaire top: FOURCHETTE, het geesteskind van Joost Arijs, Michaël Vrijmoed en Sam D'Huyvetter en Thomas Schmidt, gaan de meeste gerenommeerde Belgische chefs de sterren van de hemel koken voor jou.


Je kan kiezen tussen het Smooth Grey Menu of het Blue Velvet Menu, een vijfgangen menu met dit jaar ook de kazen van Kaasmeesters Van Tricht. (mijn kaaslievend hart gaat al sneller kloppen)
Dit jaar verwelkomt de organisatie van Fourchette ook onze chef van het jaar, David Martin. La Paix** werd dit jaar extra in de bloemen gezet door zowel Gault & Millau, als Michelin.
Wij weten allang dat hij kan toveren!
Ook het dessert van Martijn Defauw van het mooie no-nonsense Restaurant Rebelle werd unaniem tot beste dessert van het jaar geprezen. Deze chef heeft nog heel wat in zijn mars, ik volg al een tijd van harte zijn werk. Dit voorjaar staat er een dagje Kortrijk gepland en een uitgebreide lunch bij Martijn. Lieve foodievrienden, haal je hart al maar op! Ook Dennis Broeckx, geliefde chef uit Antwerpen en Olly Ceulenaere, geliefde chef uit Gent staan aan het fornuis. Nog meer moois: Filip Claeys van De Jonkman**, de sympathieke bezieler van de NorthSea Chefs, Maarten Broeckaeert van Castor* en Benoit Dewitte* zullen er naast Joost Arijs en Michaël Vrijmoed** zijn!
Een line-up om van te dromen! 

Praktisch: 
FOURCHETTE gaat door op 15-16-17 maart in de Eskimofabriek, Wiedauwkaai 23 in Gent.
Vrijdag 15 maart om 18h30
Zaterdag 16 maart om 18h30
Zondag 17 maart om 11h30

Reserveren doe je via www.fourchettegent.be
Het menu kost 95€ en biedt je een glas champagne, een 5-gangen menu met een extra kaasbordje door kaasaffineur Frederic Van Tricht, S. Pellegrino en een koffie.

Facebook
InstagramFoto's met dank aan King George 
Populaire posts