Streetfoodfestival * Fotoshoot inclusief plezier

Oh wat was het fijn om terug even mijn ding te mogen doen.
Foodstyling blijft toch mijn liefste 'bezigheid'.  Ik twijfelde hier even tussen het woord werk en plezier. Beide ineen.

En als het in opdracht van Maty Geirt van Streetfoodfestival is en ik zelf mag kiezen met welke fotograaf we gaan samenwerken wordt werken echt een feest! JOEPIE.

                                                       fotografie: Sam Gilbert 


Het was berekoud maar niets van te merken op de foto's. Ik denk dat we gewoon zoveel gelachen hebben dat het lekker warm bleef vanbinnen.
De Funky Food Factory verbergt een schat aan trucks, de iets te enthousiast geworden hobby van Maty. Hoe verder de dag vorderde, hoe meer trucks naar buiten werden gebracht.
Jaja, het ging allemaal om de gerechten voor de nieuwe menu op de website :-)


Ineens stonden we met al de gerechten en 6 foodtrucks buiten en werd Sam met een kraan in de hoogte gebracht om een overview daarvan te kunnen nemen. Ik stond in zijn plaats met knikkende knietjes beneden te kijken.Streetfood, jaja.


Genoeg gebabbeld.  Geniet van de foto's en surf ineens naar de site van Streetfoodfestival om je volgende feestje vast te leggen.

Met mijn groeten!

Praktisch: 
via de site Streetfoodfestival kan je rechtstreeks online een offerte op maat laten maken voor jouw feest - er zijn meerdere trucks dus Maty catert ook voor grote groepen.

Alle foto's zijn door Sam Gilbert. 
The pleasure was all mine :-)
op de Njamelicious Facebook kan je een heeeeeeele reeks sfeerfoto's terugvinden

Populaire posts