in de boekjes * Medialaan


Ik mocht voor het interne magazine van Medialaan mijn eigen trendwatching doen dit jaar. 
Niet veel nieuws onder de culinaire zon, maar een mooie voortzetting van wat er vorig jaar al groeide. Dat we eindelijk allemaal meer bewust gaan eten, is gewoon mooi (was ook mijn start zoveel jaren geleden - echt bewust eten zonder daarmee de geitenwollensoktour op te moeten gaan - en toen werd Njamelicious geboren). 

Ik was weer heel (lees hier maar veel te) enthousiast en een A4 vol met tips en tricks want ik adem non stop culinair. 

Voor het #trending werden de bowls en de kleurtjes uitgekozen.
En echt een goede tip voor wie meer wil weten over wildplukken; bij Natalie Schrauwen moet je zijn! 

Op het lijstje stond ook nog dat BROOD WEER MAG (hoera hoera - bij mij is de combo zelfgebakken brood echte boter nooit weggeweest) en dat we de Indische keuken in de gaten moeten houden. 
Wat Momofuku deed, staat nu voor deze overheerlijke liefde van mij op het menu. 
Daarover later meer.

En ja, ik scan een beetje scheef (maar dat is nu net mijn eigen hoek af). Mea culpa. 





Populaire posts