11 september - 8 oktober * Process stelt voor: Multitude

                                                 video: Dries Segers - Els Debremaeker


/ MULTITUDE / THE (YOUNG) ART UP /

       - PROCESS -

 

 

In den beginne was er niets.
 

Process brengt het publiek dichter bij de kunstenaar in een sfeervolle, inspirerende setting. Achttien artiesten uit verschillende disciplines werken een maand lang, geïnspireerd door de ruimte en elkaar, intensief aan hun creatie op de prachtige verdieping van Het Koetshuis, Park Spoor Noord. In het midden van de ruimte staat een lange tafel. Daar vinden de ontmoetingen plaats, worden verhalen uitgewisseld en nodigen we wekelijks één chef uit die een heerlijk menu voorziet voor tweeënveertig gastenOndertussen staan de artiesten open voor dialoog en nodigen we gast performers uit.  

 

 

 / PROCESS / ARTISTS /

Multitude selecteerde volgende artiesten om zes weken lang te resideren in het Koetshuis. We nodigen u uit om deel te worden van dit proces en nadien het eindwerk te bezichtigen. 

 

De geselecteerde kunstenaars zijn:

Carolina Tafalla

Erwin Van Den Brande

Geert Verbruggen

Myrthe Van Der Mark

Beiron Brouwers

Atelier Clash

Ash Bowland

Robby Decorte

Maja Lettany

Ersi Varveri

Sven Goyvaerts

Filip Collin

Kris Burm

Installatie:

...
Jan Hillen

Dries Segers

Tim Segers

 Dirk Janssen

Boy & Erik Stappaerts 


/ PROCESS / DINNERS /

Schrijf je nu in voor één van de zes exclusieve diners in onze prachtige residentie te Park Spoor Noord. Deze diners worden door verschillende chefs tot in de puntjes uitgewerkt en de tafel steeds aangekleed door Els Debremaeker.
Jarl Vanden Broeck http://thecookstays.com/ verzorgt de natuurlijke wijnen.
Het geheel wordt voorzien van performance, verhalen en de twaalf artiesten plus gastartiest. Een uniek avondvullend concept dat een intieme blik biedt in het creatieproces waar de persoonlijke ontmoeting centraal staat.

42 plaatsen.
Avondprijs: 48 euro incl. diner, apero, water, beleving.

4


/ PROCESS / SLOTFEEST, EXPO & VERKOOP /
Vier weken en vele gasten later gooien we op 3 oktober de deuren van het Koetshuis open. Het proces loopt af en wordt gevierd met een groot feest voor iedereen. Nadien is het Koetshuis vrij toegankelijk tot en met 18 oktober. Spoedig meer info.
 

Inschrijven kan via 

http://multitudekindermans@gmail.com of 0032472801983


Volg alles op de voet via 

https://www.facebook.com/multitudekindermans?fref=ts

 
Multitude vertrekt vanuit het geloof dat iedereen op de één of andere wijze een gemeenschappelijke grond heeft, ook al lijkt die vaak niet meteen zichtbaar. Multitude gelooft dat wanneer we ons openstellen en op die wijze een gemeenschappelijke grond ontdekken bij 'de ander' dat er wonderbaarlijke samenwerkingen kunnen ontstaan overheen de velden van de verschillende kunstendisciplines, maar in groter perspectief ook tussen religie, ras, geslacht, beroep, sector, etc. 
Wij zoeken de juiste ruimte waarin deze ontmoetingen kunnen plaatsvinden en doen dit met veel toewijding en liefde voor creator en creatie.
The (Young) Art Up is een initiatief van leegstandbeheerder FMT dat tot doel heeft de creator van om het even welke leeftijd te begeleiden naar en in het professionaliseren van zijn of haar verhaal en zijn of haar zoektocht naar geschikte en betaalbare werkruimte.
http://www.fmt-be.com/


 
Els Debremaeker is eigenaar van ‘Njamelicious, kookavonturen’. Ze heeft een diploma Chinees op zak, kan je alles vertellen over bloemen en planten maar voelt zich pas echt thuis in de keuken. Els creëert de recepten, doet de styling van de gerechten en van de tafels.
Kom meer over haar te weten via haar site 
www.njamelicious.be.
"Eten is beleven. Tasten, ruiken, proeven, de smaak van je herinnering. Ik wil mijn liefde voor de authentieke keuken, verse producten en eerlijk eten graag delen.Maaltijden vormen de basis van het gezin, de familie, de groep. Feestmaaltijden markeren belangrijke rituelen en momenten en brengen mensen samen."
MENU 11 SEPTEMBER
 
炒面用五香 Chǎomiàn yòng wǔxiāng
Gefrituurde noedels met 5 kruiden
烤花生Kǎo huāshēng
Geroosterde pindanoten
黃瓜,大蒜敷料Huángguā, dàsuàn fūliào
Gekneusde komkommer met knoflookdressing
黄瓜酸甜更衣室Huángguā suān tián gēngyī shì
Gekneusde komkommer met zoetzure dressing
萝卜用香油Luóbo yòng xiāngyó
Ramenas met sesamolie
萝卜辣椒油酱Luóbo làjiāo yóu jiàng
Radijsjes in chilioliesaus
毛豆Máodòu
Groene sojabonen
碎鸡肉海鲜酱和羽衣甘蓝Suì jīròu hǎixiān jiàng hé yǔyī gānlán
Kipgehakt met hoisinsaus en boerenkool
泡菜Pàocài
Kimchi (van Chinese kool en van radijsblad)
漆五花肉Qī wǔhuāròu
Gelakt buikspek
白菜蚝油Báicài háoyóu
Paksoi met oestersaus
红色的红烧茄子Hóngsè de hóngshāo qiézi
Roodgesmoorde aubergine
面条用香菇和豆荚Miàntiáo yòng xiānggū hé dòujiá
Noedelsalade met mini shi-take, peulen en koriander
Tāngyuán
Kleefballetjes in Jasmijnthee
柑橘 Gānjú
Citrus
 
 

Populaire posts