Imagin brussels

Gisteren was ik gast in het Museum Van Buuren: de tuin wordt er voor 4 donderdagen exclusief opengesteld voor de popup bar IMAGIN Brussels. Bombay Sapphire en Fever tree tonic hosten dit evenement op 3-10-17 en 24 september.

I'm a gin - daar kan ik me met alle gemak mee vertrouwd maken.


foto: Pravda Pressroom

De tuin, ontworpen door Jules Buyssens in 1924 werd verder uitgebreid in de jaren 1970 door René Pechère is de ideale locatie om een gin reisje rond de wereld te maken. Na het ontvangst kregen we een Mediterraans getinte gin. Ik koos voor de *Smooth Sicilian*

                                                                                     foto: Iris Debremaeker

Met het glas in de hand door het labyrint en werden we opnieuw ontvangen in de rozentuin met een Afrikaanse gin met een heerlijke *coriandrum sativum*. Onze smaakreis eindigde bij het Aziatische kraampje met een *Bumbu Bali*.  De hapjes van Point Albert die we erbij geserveerd kregen waren verrassend lekker!


                                       foto: Els Debremaeker

Je kan er deze maand elke donderdag terecht vanaf 17 h tot 23 h. 
Voor 30 euro krijg je 3 heerlijke cocktails met de mooie glimlach van de mannen achter de bar erbij! Reserveren is verplicht. Via de website imaginbrussels.be. Adres: 41 av Léo Errera in Ukkel (Brussel). We doen alvast een zonnedansje. 

Populaire posts