De yummyblogbrothers op foodie lunch

NathanEen paar weken geleden ben ik met tante en broer lekker gaan lunchen. Tante wilde eerst niet zeggen waar we naartoe gingen maar we moesten er wel iets over schrijven. We hebben ver moeten stappen want de tram reed niet dus we hadden grote honger. Helemaal van de Groenplaats tot aan het grote museum op tzuid
Heel veel honger. 


Tante zei dat het misschien wel een vegitaris (vegetarisch - maar is een te mooie spellingsfout om niet te laten staan, er komen er nog! T) restaurant was en broer trok een gezicht en dacht 'nee, geen vegetarisch!' (Joshua's lievelingseten is worstjes, vandaar. T)

Als we voor de deur stonden van Finjan zagen we dat het vegetarisch is maar ook dat er pita is! Dus, zou je wel naar Finjan komen? ja hoor, vegetarisch of niet, hier vind je heel veel van allebei. 
De pita ziet er superlekker uit! 
Ik had een kipbrochette en die was niet lekker, die was zelfs superlekker! Broer at een pita met kip en tante een falafel pita. En alledrie hadden we frietjes. 


Tante zei ook dat dit restaurant heel bekend is en in de gomio staat. (Gault Millau)Daarna zijn we nog ergens dessert gaan eten, maar dat komt morgen!


Finjan
Graaf Van Hoornestraat 1
2000 Antwerpen

Populaire posts